Bivši Mister Philip Kleva dobio ulogu u "Seksu i gradu"

BIVŠI Mister Hrvatske i svijeta, Phillip Kleva, vjerovali ili ne - postao je pravi pravcati glumac. Nakon uloga u serijama "Zabranjena ljubav", "Villa Maria" te "Obični ljudi", Philip se zaputio u New York kako bi pokušao izgraditi glumačku karijeru. Upao je u školu za film i televiziju čija je vlasnica holivudska glumica Julia Roberts.

Od preko tri tisuće ljudi, Philip je ušao među njih 140, a dvije godine kasnije je diplomirao. Iako je ljeto odlučio provesti odmarajući se u rodnoj Hrvatskoj, nekoliko dana prije odlaska kući odlučio se prijaviti na svoj prvi casting za ulogu u drugom dijelu planetarno popularnog filma "Sex i grad" koji je nastao po istoimenoj seriji.

"Agentica mi je rekla da je iznenađena koliko sam zgodan"

"Bilo je toliko ljudi na castingu da je preko cijelih ulica i avenija bila kolona. Čekao sam tri sata da bi uopće ušao u tu zgradu, a onda mi je prišla jedna od agentica i upitala me čije korijene imam. Zatim sam joj rekao da mi je mama Hrvatica, a tata Talijan i onda mi je rekla da sam joj jako zgodan i da je jako iznenađena", prepričao nam je Philip kojemu je zatim ta agentica na ispunjenu prijavu nalijepila crvenu naljepnicu te ga je zamolila da preda nekoliko svojih fotografija, a ne samo jednu kao ostali koji su bili na castingu.


"Meni je već to bilo oduševljenje jer sam bio odmah uočen, a to mi je tek prva audicija u životu nakon završene glumačke škole. Jučer su me nazvali i rekli su mi da sam dobio ulogu i da početkom listopada krećem sa snimanjem", rekao nam je bivši Mister. Detalje oko uloge još uvijek ne zna, ali nada se da će snimati scenu sa Samanthom, plavušom koja u seriji ima poprilično promiskuitetnu ulogu.

"Jako mi se sviđa Samantha. Mogao bih je zadovoljiti bez problema"

"Gledao sam prvi dio filma u kojemu nije bila zadovoljna sa svojim dragim pa je gledala svog susjeda i onda sam u šali rekao da bi je ja sigurno mogao zadovoljiti. Ona je zapravo najbliža mom idealnom tipu žene", kaže Kleva koji priznaje da voli plavuše. Što se tiče uloge u filmu "Sex i grad" Philip je svjestan da je presudio fizički izgled, ali se nada da će mu ta uloga otvoriti neka druga vrata i da će moći dokazati da osim ljepote ima i mnogo talenta za glumu.

Bivši Mister Hrvatske trenutno se odmara u Kostreni kraj Rijeke, ali samo kratko jer se uskoro vraća u New York u neke nove radne pobjede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.