Bivši supermodel Stephanie Seymour na Karibima pokazala bradavice i celulit

BIVŠI američki supermodel i glumica, 41-godišnja Stephanie Seymour, ovih se dana sa djecom odmara u mondenom francuskom ljetovalištu St Barths, na Karibima. Lijepu Stephanie paparazzi prate na svakom koraku pa im tako nije promaklo da je tijekom brčkanja u vodi Stephanie u jednom trenutku ispala bradavica, da si je zavukla ruku ispod topića i dodirivala grudi prilikom izlaska iz mora, da je nakon odlaska s modnih pista nabacila koji kilogram i nakupila celulita, ali ni to da je uz nju neki "novi" muškarac.

No, misterij oko muškarca nije dugo trajao. Prije četiri godine, na istoj plaži, on je veselo trčkarao uz Kate Moss. On i Stephanie nisu u vezi, već su dugogodišnji prijatelji i bivši suradnici. Naime, muškarac s kojim su paparazzi snimili Stephanie na plaži je Luigi Murenu, frizer izrazito popularan u svijetu mode.

Podsjetimo, nakon 16 godina braka, Stephanie se rastala od Petera Branta. Iz tog braka ima 16-godišnjeg sina Petera, 12-godišnjeg Harryja i petogodišnju Lilly. Iz prvog braka sa gitaristom Tommyjem Andrewsom ima 18-godišnjeg sina Dylana. Nakon kraha kratkotrajnog braka s Andrewsom, lijepa je manekenka neko vrijeme izlazila i s Warrenom Beattyjem te rokerom Axlom Roseom. U vrijeme dok je bila s Roseom, pojavljivala se u spotovima Guns N' Rosesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.