Bivši suprug Jennifer Aniston snimljen s novom, 23 godine mlađom djevojkom

Foto: Profimedia

AMERIČKI glumac Justin Theroux (52), koji je od 2015. do 2017. bio u braku s Jennifer Aniston, ima novu djevojku. U pitanju je 29-godišnja glumica u usponu Nicole Brydon Bloom. Navodno se viđaju od veljače ove godine.

Prije nekoliko dana snimljeni su tijekom šetnje parkom u Washingtonu. Držali su se za ruke.

Snimljeni su zajedno u više navrata

Par se upoznao na Netflixovom događanju u njujorškom klubu Zero Bond. Ljetos su ih paparazzi snimili kako se ljube na večeri u restoranu Altro Paradiso u njujorškoj četvrti Soho.

Da je riječ o ozbiljnoj vezi govori to da je Justin s novom djevojkom, njezinom majkom Melanie Bloom i očuhom Davidom McNultyjem nedavno bio na večeri u New Yorku. Međutim, par o svojoj vezi ne želi javno pričati.

"Želim da sve moje veze odsad funkcioniraju unutar moja četiri zida, u kojoj god se sobi nalazio", rekao je Justin u svibnju ove godine.

Tko je Nicole?

Nicole je najprije upisala studij novinarstva na Sveučilištu Elon, ali ju je zatim privukla gluma. I ranije je pokazala interes za glumom kada je kao dijete pohađala ljetni kamp Stagedoor Manor i glumila je u dječjoj predstavi. Zato se na Sveučilištu prebacila na dramski studijski program i to je diplomirala.

Karijeru je započela s 19 godina u projektu The Michael J. Fox Show, a potom je dobila uloge u serijama Zakon i red te Preljub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.