Blanka se naljutila: Nemam dečka!

"ZNAM da se Blanka naljutila kad je pročitala laž da je u vezi s Andreasom Thorkildsenom, rekao mi je Joško, s njim je razgovarala o tome. Pretpostavljam da su novinari koji su pratili Svjetsko atletsko prvenstvo spajali sportaše u parove onako kako se novinarima činilo da bi odgovarali jedno drugom", za Jutarnji list rekla je Venera Vlašić, demantirajući tako da se njezina kćer zaljubila u norveškog bacača koplja koji je k tome još i zauzet, Andreasa Thorkildsena.

Vijest koju je na "tržište" plasirala Arena, "obiteljski tjednik" na koji mnogi ovih dana sipaju drvlje i kamenje, našu najbolju atletičarku čini se, itekako je uzrujala. "Jako su je uznemirili tračevi o njoj i Andreasu jer s tim dečkom, kaže, nikad u životu ni kavu nije popila. Posebno se zabrinula jer je u dobrim odnosima sa 22-godišnjom norveškom preponašicom Christinom Vukičević, koja je inače dugo u vezi s Andreasom, zaručeni su i žive zajedno", nastavlja Venera.

Podsjetimo, navodna ljubav između Blanke i Andreasa rodila se za vrijeme Svjetskog atletskog prvenstva u Berlinu, a Blanka, čiji privatni život javnost zanima jednako kao i sportski uspjesi, svoju zadnju vezu, dugu četiri godine, okončala sredinom prošle godine te otada uživa u svojem slobodnom statusu.

"Sretno sam slobodna. Uvijek imam neke simpatije, ali trenutno uživam u novostečenoj slobodi", rekla je Blanka nakon prekida, ne skrivajući da joj ljubav i zaljubljenost daju snagu za mnoga natjecanja. "Ne trčim ni za kim! Čekam na njihov potez, a onaj koji nije hrabar nema što raditi u mom životu. Dečki mi slabije prilaze, možda ih je strah, mada ne razumijem zašto. Ja sam jako pozitivna kad se zaljubim. Mogu čak reći i euforična", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.