Blanka Vlašić ima novog dečka!

DANAŠNJI dan definitivno obilježavaju sportske ljubavi; jednoj je, onoj Janice Kostelić i Borisa Ivančića došao kraj, a jedna nova se rodila, i to između Blanke Vlašić i Norvežanina Andreasa Thorkildsena, Blankinog kolege sa atletskih stadiona. 27-godišnji Andreas zlatni je bacač koplja, koji je osim najsjajnijeg odličja nedavno završenog Svjetskog atletskog prvenstva u Berlinu, osvojio i Blankino srce, a kako tvrde izvori bliski našoj atletskoj ekipi, Blanka i Andreas svoju ljubav u Njemačkoj (navodno) nisu ni pokušali sakriti.

Blanka u slobodi uživala godinu dana

Blanka Vlašić svoju je posljednju vezu, onu sa Splićaninom Antonijem, prekinula sredinom prošle godine. Tada je prekid samo kratko komentirala riječima: "Sretno sam slobodna. Uvijek imam neke simpatije, ali trenutno uživam u novostečenoj slobodi". Ipak, nije predugo uživala u slobodnom statusu, barem se tako čini danas, a Blanka, koja nikad nije skrivala da joj ljubav i zaljubljenost daju snagu za mnoga natjecanja, o svojem privatnom životu uvijek je nerado govorila.

"Kad se zaljubim, jako sam pozitivna!"

Ipak, sedma sila ponekad i iz Blanke nešto izvuče, a ako je suditi prema čuvenju, sljedeća sezona za Blanku bi itekako mogla biti uspješna. "Ne trčim ja ni za kim! Ja čekam na njihov potez, a onaj koji nije hrabar nema što raditi u mom životu. Dečki mi slabije prilaze, možda ih je strah, mada ne razumijem zašto. Ja sam jako pozitivna kad se zaljubim. Mogu čak reći i euforična", rekla je jednom prilikom Blanka i dodala: "Nikada ne bih napustila sport radi ljubavi, smatram da ljubav nije žrtva. Moj budući trebao bi me prihvatiti ovakvu kakva jesam".

Moj nos, moj ponos!



Naša najbolja atletičarka našla se u stupcima trač rubrika kada je, poput mnogih sportaša, operirala nos iz zdravstvenih razloga i usput ga izravnala. Svoj novi nos ponosno je prošetala splitskom rivom i malim ekranima, te objasnila novinarima tajnu svojeg novog izgleda: "Kad sam se tamo našla zbog funkcionalnosti, odlučila sam poraditi i na vanjskom izgledu. Ovo mi je bio svojevrstan poklon za 25. rođendan. Sada dišem odlično što će se, vjerujem, pokazati i na mojim budućim rezultatima".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.