Blanka Vlašić s osmjehom na licu primila Markov poljubac

NAKON što je osvojila još jedno prvo mjesto u skoku u vis te oborila državni rekord od 208 centimetara na zagrebačkom atletskom mitingu, popularnom "Hanžeku", Blanka Vlašić danas je stigla u Split. U zračnoj luci Split Blanku su dočekali njezini brojni obožavatelji i prijatelji među kojima je bio i maleni Marko Mladin.

Iako se u posljednje vrijeme Blanku povezivalo s Andreasom Thorkildsenom, najbolja hrvatska sportašica te je novinske napise demantirala

Simpatični dječak zagrlio je Blanku te joj je čak dao i poljubac kojeg je svjetska prvakinja i najbolja hrvatska atletičarka prihvatila s osmjehom na licu. Iako se u posljednje vrijeme Blanku povezivalo s Andreasom Thorkildsenom, najbolja hrvatska sportašica te je novinske napise demantirala, ali nije otkrila tko je njezina nova ljubav.

Podsjetimo, njezin otac i trener Joško Vlašić, nakon što je obranila svjetsko zlato u Berlinu izjavio je da je ta medalja namijenjena nekome, ali također nije htio otkriti o kome je riječ. Nakon te izjave po prvi put je objavljena informacija o navodnoj vezi Blanke Vlašić i 27-godišnjeg Andreasa, zlatnog bacača koplja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.