Bloger Krule: Kakva god pomoć vam treba, napišite u komentarima i naći ćemo načina

Foto: Facebook

NAKON razornog potresa magnitude 6.2 s epicentrom u Petrinji, čitava Hrvatska je na nogama, a mnogi su se odmah mobilizirali kako bi pomogli onima najpogođenijima.

Pomoći je poželio i bloger Krule, koji je na svojoj stranici s gotovo 270 tisuća pratitelja, ponudio pomoć svima koji se jave. "Kakva god vrsta pomoći treba, narode Petrinje... Gline... Siska... svih nastradalih mjesta i gradova... napišite u komentaru pa da nađemo način da vam se pomogne... isto tako, ako netko nudi privremeni smještaj nastradalima... pišite slobodno... razmjenjujte kontakte...", poručio je Krule, a njegov status postao je viralan.

Vrlo brzo javili su se i mnogi drugi koji su spremni pomoći, ali i neki iz Petrinje. "Ljudi moji, čitam vase komentare i mogu reći svima vama VELIKO HVALA... mi smo dio Petrinje hvala bogu svi smo se izvukli živi skupa s bebom od 3,5 mjeseca iz kuće dok je treslo.... hvala vam što ste opet pokazali da Hrvati imaju veliko srce. I ne daj bože nikom opet.... još uvijek je strah tu i kod nas i kod djece.... hvala vam svima....", komentirala je jedna korisnica Facebooka.

"Kad se ovo sranje smiri, naći ćemo roditelje iz potresom pogođenih područja pa organizirati stipendiranje njihove djece koja studiraju. Jedno dijete - jedno... pomoći ćemo", dodao je Krule.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.