Boris Novković: Iris i ja razveli smo se još 2020. godine

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

PJEVAČ Boris Novković jučer je održao koncert u zagrebačkom Lisinskom, a mnogi su primijetili da pjevač više ne nosi vjenčani prsten na ruci. 

"Iris i ja smo se razveli 2020. godine, ali nisam s time htio ići u javnost. Trenutačno mi je najvažnije imati mir", rekao je Novković nakon šuškanja o razvodu, pišu 24sata.

Iris i Boris imaju kćer i sina

Par se vjenčao 2019. godine u tajnosti, što je bio Borisov četvrti brak. Zajedno imaju četverogodišnju kćer Si i sina koji se rodio 2021. godine. Boris iz prethodnog braka s novinarkom Lucijom Matić ima sinove Nou i Bona.

Boris od ranije više ne prati suprugu na Instagramu, kao ni ona njega. Par je već imao problema pa je tako Boris prije tri godine za Story.hr potvrdio da su se on i supruga na neko vrijeme razdvojili.

"Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod", rekao je tada Boris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.