Božićni popust na lasersku korekciju vida

Foto: Press

U OPTICAL EXPRESS centru za lasersku korekciju vida Božić dolazi ranije i traje čitavog prosinca! Ovi stručnjaci obožavaju svoj posao - mijenjaju ljudima život nabolje te stoga žele tu radost podijeliti i s ostalima!

Ovaj Božić na svijet se gleda novim očima.

Optical Express pripremio je poseban, veliki božićni popust za sve one koji obave zahvat laserske korekcije vida od 21.11. do 31.12.2016. godine te svima poklanjaju prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koja će ih grijati cijele zime!

Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bi se utvrdilo je li osoba dobar kandidat. Zahvat traje tek petnaestak minuta, a već idući dan mogu se obavljati sve svakodnevne aktivnosti i ova odluka neće ni na koji način utjecati na vrijeme s najmilijima ili poremetiti nečije planove za zimsko putovanje. Štoviše, vrijeme će biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.000.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini na ovim područjima koriste i naprednu iDesign tehnologiju!

Možete biti mirni, jer ovih ste blagdana u izvrsnim rukama!

Možda će vas zanimati i ovo:

20 najčešćih pitanja o laserskoj korekciji vida

Laserska korekcija vida je siguran zahvat - evo zašto

Je li laserska korekcija vida trajna?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.