Brat Chrisa Rocka: Oduzmite Smithu Oscara, mučno mi je kad gledam snimku tog šamara

Foto: EPA

BRAT Chrisa Rocka, Kenny, želi da se Willu Smithu oduzme Oscar za najboljeg glavnog glumca.

U intervjuu za Los Angeles Times, Kenny Rock je progovorio o svojim osjećajima u vezi s tim što je Will Smith ošamario njegovog brata na dodjeli Oscara.

"Ždere me iznutra dok iznova i iznova to gledam jer napadnut je netko koga volim, a ja ništa ne mogu učiniti po tom pitanju. Svaki put kad pogledam video, ponovno proživljavam isto i to se onda nastavi vrtjeti u mojoj glavi. Moj brat mu nije bio prijetnja, a vi ga u tom trenutku ne poštujete. Jednostavno ste ga ponizili pred milijunima ljudi koji gledaju show", ispričao je Kenny.

Smith je udario Chrisa Rocka nakon što se ovaj našalio na račun obrijane glave njegove supruge Jade Pinkett Smith koja zbog alopecije gubi kosu. Kenny Rock rekao je da njegov brat nije znao za njezino zdravstveno stanje i da bi volio da Akademija filmske umjetnosti i znanosti oduzme Oscara koji je Will smith dobio za ulogu u filmu Kralj Richard. Dodao je i da Smithovu ispriku ne prihvaća.

"Možda bih na to drugačije gledao da se odmah ispričao, kad se popeo na pozornicu, plakao i prihvatio nagradu. Ali nije pa mi to govori da se ipak radi o nečem drugom", naglasio je Kenny te izrazio i frustraciju što Akademija nije žešće reagirala na sam incident.

"Trebao je biti odmah izbačen odande. Držim ih odgovornima za to. Mogao se popeti i napraviti mom bratu što god je htio. Moglo je biti i puno gore od onog što je učinio. Po mom mišljenju, osramotio se tim činom, kao i svoje nasljeđe", smatra Kenny.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.