Brat Michaela Jacksona: Još bi bio živ da se preobratio na islam

DAN UOČI prve godišnjice smrti kralja popa Michaela Jacksona, njegov stariji brat Jermaine Jackson je kazao kako je uvjeren da bi Jacko još uvijek bio živ da se preobratio na islam. Jermaine je naveo kako se oduvijek smatrao Michaelovim zaštitnikom te kako je kralj popa "vjerovao u islam" iako nije službeno prešao na tu vjeru.

"Vjerujem da bi Michael, da je prešao na islam, i dan danas bio ovdje s nama. Kažem to iz mnogo razloga. Zašto? Zato što kad je vaš um 100 posto načisto s tim tko ste, što trebate, zašto ste tu i tko vas sve okružuje, onda se stvari mijenjaju nabolje za vas. Imate potrebnu snagu. Bog je toliko moćan", kazao je 55-godišnji Jermaine u intervjuu koji će sutra, na godišnjicu Michaelove smrti, biti emitiran na BBC-ju.

"Ljubav koju pružaju mom bratu sad kad je mrtav, ljubav je koju su mu trebali pružati dok je još uvijek bio živ", dodao je Jermaine, koji je toliko silno želio da se njegov brat za svog života odseli iz Amerike, koja je prema njegovom mišljenju loše utjecala na kralja popa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.