Brena sprema "najveći tulum na Balkanu": Otkriveni detalji s proslave za sina

Foto: Press

KAO SVAKA mama, i poznata pjevačica Lepa Brena želi sve najbolje za sina. Njezin sin Viktor Živojinović slavi 18. rođendan, a folk diva odlučila je priuštiti mu proslavu za pamćenje.

Rođendan najmlađeg Živojinovića pratit će posebna rasvjeta koja se posebno radi i programira za ovu priliku, montira se scenografija koja do sada nije viđena, ali i kompletno se preuređuje dvorana u elitnom beogradskom hotelu Crowne Plaza.


Majstori vrijedno rade posljednjih deset dana jer treba preurediti prostor na kojem će se okupiti najugledniji uzvanici iz svih društvenih sfera na ovom prestižnom slavlju.

Budući da je svoj dolazak potvrdilo već nekoliko stotina uzvanika među kojima su i brojni poznati gosti, rođendan najmlađeg Živojinovića slavit će se na navjerojatnih 2500 kvadratnih metara.


Specijalno za ovu priliku izrađene su i majice sa Viktorovim likom i simpatičnim natpisima, a gastronomske delicije, koje se već pripremaju za sutra, nadgleda kompletan tim kuhara.

Kažu da se proslava punoljetnosti pamti cijelog života, a Viktorov tulum očito će se dugo prepričavati jer po svemu sudeći Brena je odlučila napraviti najveći tulum na Balkanu. I Viktor je spreman, a na svojem Instagramu za sada je samo objavio kutiju s kubanskim cigarama te poručio: "Spreman sam za party".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.