Britanci pišu da stiže četvrti nastavak filma o Bridget Jones

Screenshot: YouTube

IZGLEDA da stiže četvrti nastavak serijala o Bridget Jones.

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spoilere!

Producenti su u tajnosti počeli s radom na projektu, a snimanje bi trebalo krenuti krajem ove godine, otkrio je insider za britanski The Sun: "Producenti su uvijek znali kako postoji velika potražnja za novim nastavkom, a sada se čini da je pravi trenutak", prenosi britanski tabloid izjavu dobro upućenog izvora.

Bridget Jones imat će sina?

Glumica Renée Zellweger ponovno će postati najsimpatičnija britanska bucka, no ovoga puta bit će u ulozi majke. Podsjetimo, u trećem nastavku Drugo stanje Bridget Jones iz 2016. trudna Bridget pokušavala je otkriti tko je otac djeteta.

Novi nastavak prikazivat će Bridget Jones kako se bori s izazovima majčinstva sa svojim sinom čiji je otac Mark Darcy, kako je otkriveno u tom nastavku franšize.

 

Iako Renée Zellweger još uvijek nije ništa potvrdila, nagađa se kako će joj se i u ovom nastavku pridružiti Colin Firth u ulozi Marka Darcyja, a moguće i Hugh Grant u ulozi Daniela Cleavera.

Producenti još uvijek trebaju potvrditi službeni datum izlaska filma, no nagađa se kako to neće biti prije 2023. ili čak 2024. godine.