Britanski Top 10 YouTube 2011: Pas koji "govori" i remiksevi slavnih gafova

NAJVEĆA internetska stranica za dijeljenje video sadržaja YouTube, objavila je popis 10 najgledanijih videa u Velikoj Britaniji. Dok su neki od popularnih videa predvidljivi, neki su iznenadili. Prevladavju humoristični sadržaji, ima i reklama i beba i ljubimaca, ali i "kraljevskog vjenčanja" te humoristični remiks voditeljskih gafova, Charlieja Sheena i jedne pop pjesmice. Dakle, video lista ocrtava ono što je Britancima bilo najzanimljivije i najsmješnije u protekloj godini. Na broju 10 je crtana animacija Thomasa Ridgewella s preko 14 milijuna klikova na YouTubeu.

S obzirom da su snimci s bebama redovito među najgledanijima na YouTubeu, broj devet ne iznenađuje. 18-mjesečni McEntee blizanci koji "razgovaraju" na svom jeziku osvojili su milijune u Velikoj Britaniji, ali i u svijetu. Imali su preko 56 milijuna klikova.

Na broju osam je humoristična parodija na YouTube zvijezdicu Rebecce Black i njezin spot "Friday". Remiks se zove "Brock's Dub" i vidjelo da je preko 32 milijuna ljudi.

Kulinarski showovi su izrazito gledani i u Velikoj Britaniji, pa je tako na broj šest video s monitranim uzrečicama iz showa "Masterchef" s gotovo 4 milijuna klikova.

Na četvrtom i petom mjestu su se smjestile dvije animacije. S preko 53 milijuna klikova, Nyan Cat je crtić u kojem mačka leti kroz svemir ostavljajući trag duge iza sebe, a sve to na glazbenu kulisu japanske pop pjesmice.

Treće mjesto zauzima glazbena montaža Charlieja Sheena i njegovih javnih istupa u posljednjih 12 mjeseci.

Da ne bismo slučajno zaboravili, 2011. je bila godina kraljevskog vjenčanja, pa je tako i drugi najgledaniji video u Velikoj Britaniji bila reklama s dvojnicima kraljevske obitelji koji plešući ulaze u crkvu. Reklama je prikupila preko 24 milijuna klikova.

Video koji je najviše Britanaca pogledao u posljednjih godinu dana je onaj s psom koji "priča". Snimka koja pokazuje psa koji svom vlasniku "odgovara" na njegovu priču kako je mačka dobila fini zalogaj a ne on zove se "Ultimate Dog Tease" i skupila je preko 74 milijuna klikova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.