Britney Spears i njezina sestra planiraju dvostruko svečano vjenčanje

BRITNEY SPEARS će, po svemu sudeći, jako brzo uploviti u bračnu luku. Nakon što je nedavno snimila editorijal u kojem je pozirala kao kičasta mladenka, pjevačica je otkrila prijateljima kako želi jako veliko vjenčanje. Njezina svadba navodno će biti svečanija nego ona kraljevske obitelji, a isto želi i njezin dečko Jason Trawick. Osim velikog slavlja, Britney planira napraviti dvostruko vjenčanje te u bračnu luku uploviti kad to napraviti i njezina sestra Jamie Lynn, koja će se uskoro vjenčati s dečkom Caseyjem Aldridgeom, s kojim ima dijete.

"Jason je nedavno izjavio da će vjenčanje biti svečanije od kraljevskog, a Britney se oduševila. Sviđa joj se ideja o vraćanju na vrh te jedva čeka da je mediji ponovno poštuju i spominju u pozitivnom kontekstu. Jamie Lynn imala bi samo koristi od dvostrukog vjenčanja jer se želi vratiti u showbiz, a u slučaju dvostrukog vjenčanja, dobila bi potrebnu pozornost", otkrio je nepoznati izvor za američke medije.

Pjevačica u posljednje vrijeme zaista uživa. Nedavno je viđena kako uživa u ljetnim radostima s Jasonom, a mnogi su komentirali njezinu odličnu formu. "Britney kaže da je u najboljoj formu u životu. Naporno je radila kako bi se dovela u željeni oblik, a sad kad je to napravila, dogovorila je snimanje editorijala, a možda i filma. Jako je ponosna na svoje tijelo, pogotovo nakon svih kritika koje je tijekom godina primila na račun svog izgleda", zaključio je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.