Britney Spears popularnija od Osame Bin Ladena

DONEDAVNO posrnula zvijezda Britney Spears najtraženija je osoba desetljeća. Od 2000. godine pjevačica je tako ostvarila više klikova nego svjetski vođe. Pjevačica koja je svoju karijeru započela hitom "Hit me baby one more time", na ovoj je ljestvici nadmašila kraljicu popa Madonnu, te Brada Pitta.

Od kad je započela karijeru kao tinejdžerska senzacija, Britney je ostala u vrhu, barem što se tiče zanimanja medija za njezin privatni život. 28-godišnja pjevačica, koja je prodala više od 85 milijuna ploča diljem svijeta, posljednjih je godina okružena kontroverzama. Zbog razvoda s Kevinom Federlineom te borbom za skrbništvo nad svojim sinovima, Britney je bila na naslovnicama svih tabloida.

Tome nije naškodila ni činjenica da je neko vrijeme bila u jako teškom psihičkom stanju, zbog kojeg je na neko vrijeme završila na psihijatriji. Pop slatkicu slijedi Osama Bin Laden, a nakon njega dolazi nam nogometaš David Beckham. Četvrta je princeza Diana, a zatim slijede Tony Blair, Madonna, Simon Cowell, Jane Goody, Madeleine McCann te Brad Pitt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.