Brittany Murphy mjesečno uzimala preko 200 tableta, ponekad i 400

BRITTANY MURPHY navodno je preminula zbog srčanog udara izazvanog kombinacijom upale pluća, anemije i raznih lijekova koje je uzimala. Ipak, čini se da su najveći krivac za njezinu smrt upravo velike količine tableta koje glumica je uzimala od početka 2008. godine pa sve do kolovoza prošle godine.

Za tablete su znali suprug i majka glumice koji su ih nerijetko podizali u ljekarni

Američki portal TMZ danas je objavio priču Eddieja Bubara, vlasnika ljekarne "Eddie's Pharmacy, koji tvrdi da je pokojna glumica, pod imenom Lola Manilow Murphy, svakog tjedna u kuverti slala liječničke recepte i tako mjesečno dizala preko 200 tableta.

Redakcija portala primila je sve recepte koje su Brittany, njezin suprug Simon Monjack i majka Sharon Murphy dizali tokom gotovo dvije godine, sve dok vlasnik ljekarne, samo četiri mjeseca prije glumičine smrti, nije odlučio prestati im izdavati bilo kakve lijekove jer je smatrao da bi se moglo dogoditi nešto ružno. Osim Vicodina, lijeka protiv bolovi, Brittany je navodno u velikim količinama konzumirala Rivotril, antiseptik koji se koristi kao sedativ, Klonazepam koji moje služiti kao lijek za anksioznost i napade panike te Vicoprofen, kombinacija Vicodina i Ibuprofena.

Iako je u prosjeku uzimala oko 200 tableta mjesečno, pokojna glumica je ponekad znala podići rekordnih 400 tableta te ih nikada nije pila u istoj mjeri. Recimo, jedan je mjesec uzela samo tablete za bolove i napadaje panike dok je drugi mjesec konzumirala samo lijekove za smirenje. Sve te recepte Brittany je pisao doktor Richard Kroop na kojem će biti provedena detaljna istraga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.