Bubnjar i direktor turnira: Čime se bavi muž Ecije Ivušić koji joj je poklonio Audi?

Foto: Instagram

GORAN BELOŠEVIĆ je svojoj novopečenoj supruzi Eciji Ivušić za 36. rođendan poklonio automobil marke Audi čime se ona pohvalila na društvenim mrežama te odmah potaknula rasprave o skupocjenom poklonu, ali i interes oko toga čime se njen suprug bavi.

Pa tko je točno 37-godišnji Goran Belošević, Zagrepčanin koji je prvenstveno poznat kao bubnjar benda Pravila igre?

Kako mu stoji u biografiji, Goran je od malih nogu vezan za glazbu jer dolazi iz glazbene obitelji, otac i stričevi djelovali su u grupi Bell. Podaci s Fine otkrivaju da je Franjo Belošević iz benda Bell ujedno i osnivač tvrtke koja se bavi prodajom, servisom i najmom glazbala i opreme.

Uz glazbu, Goran se od malih nogu bavio i tenisom koji je profesionalno igrao do 21. godine. 

Seniorski i juniorski prvak Hrvatske

Bio je seniorski i juniorski prvak Hrvatske te član hrvatske reprezentacije u svim juniorskim dobnim skupinama. Igrao je i trenirao s imenima kao što su Novak Đoković, Marin Čilić, Rafael Nadal, Thomas Berdych... Zbog teške ozljede ruke karijeru je završio 2006. godine i vratio se sviranju bubnjeva. 

Završio je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine i postao magistar ekonomije. Nakon što je diplomirao, s ostatkom članova osnovao je grupu Pravila igre, čiji je danas bubnjar, ali i menadžer.

Danas je i direktor muškog teniskog ATP Challenger turnira Zagreb Open. Upravo je tamo upoznao Eciju Ivušić koja je bila glasnogovornica turnira. U to vrijeme je priznala da joj je zamisao da radi na teniskom turniru bila smiješna.

"Ne zato što sam prijedlog smatrala smiješnim, već se jednostavno u tom trenutku nisam mogla zamisliti u takvoj ulozi, pogotovo zato što i nisam neki sportski fanatik. Ali evo, pri kraju smo turnira, mislim da sam se dobro snašla i zahvalna sam direktoru turnira Goranu Beloševiću što mi je pružio priliku da se okušam u nečemu potpuno novom", rekla je.

Ecija i Goran vjenčali su se početkom rujna na otočiću Vrniku. Zaručili su se u studenom prošle godine u Italiji nakon šest mjeseci veze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.