Buga Marija Šimić o borbi s ADHD-om u trudnoći: "Imam divnog muža koji to razumije"

Foto: Instagram

Buga Marija Šimić trenutno je u sedmom mjesecu trudnoće. U razgovoru za In Magazin ispričala je kako se osjeća i progovorila o borbi s ADHD-om tijekom trudnoće.

"Baš imam sreće. Trudnoća mi je stvarno školska i jako mi je lijepo. Ako je ovako biti trudan, što se mene tiče, može još. Mogu samo pokucati o drvo i reći hvala svemiru što imam tako prekrasno iskustvo", ispričala je Buga i otkrila da su ona i njen suprug Matej Milošev već ranije odabrali ime za bebu.

"Ime smo imali prije nego što je dijete postojalo. Ime smo riješili, tu uopće nije bilo razgovora, ali jako smo opušteni. Ja sam više štreber tip pa idem na edukacije, čitam knjige... Kupujem knjige o svemu i svačemu - o dojenju, porodu, roditeljstvu...", dodala je.

Dijagnosticiran joj ADHD

Buga je već ranije otkrila da se bori s ADHD-om. Taj poremećaj se u trudnoći ponekad zna pogoršati, no nju je to, kaže, zaobišlo.

''Imam divnog muža koji razumije s kim ima posla i puno sam naučila otkad sam dobila dijagnozu, tako da su neke stvari lakše. Tražila sam pomoć na razne načine, od delegiranja u poslu do organizacije kuće i slično. To je bio moj odabir da ne uzimam lijekove, ali imam sreću da radim posao kakav radim i da moj ADHD može biti jako pozitivna i korisna stvar u cijeloj toj priči'', objasnila je.

Buga je početkom 2022. godine otkrila da joj je dijagnosticiran ADHD, poremećaj koji karakterizira nemogućnost održavanja usmjerene pozornosti, impulzivnost i hiperaktivnost. 

Buga se nedavno udala

Podsjećamo, Buga i Matej vjenčali su se početkom srpnja nakon sedam mjeseci veze. Vjenčanje je bilo u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, a fotografije s intimne ceremonije objavila je glumica na svom Instagram profilu. Njih dvoje surađivali su u kazalištu Mala scena i tako su se zbližili.

Buga Marija Šimić je operna pjevačica, glumica i voditeljica kazališta Mala scena. Njeni roditelji, glumica Vitomira Lončar te glumac i redatelj Ivica Šimić, već nekoliko godina žive u Kini. Došli su na Bugino vjenčanje i kratko se zadržali u Hrvatskoj. 

Bugin suprug Matej Milošev zagrebački je violončelist, skladatelj i tekstopisac, a igra i piše predstave za djecu u kazalištu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.