Burna 2009: Smrt kralja popa, brutalno premlaćivanje i Susan Boyle

I OVU godinu obilježili su ispadi, padovi i uspjesi dragih nam celebrityja. 2009. godinu tako su obilježili i skupi i skandalozni razvodi.

Razvodi

Iako smo mislili da će njihov brak trajati vječno, Slavica i Bernie Ecclestone su se razveli nakon 24 godine braka. Lijepoj Slavici dosadio je njezin skoro 30 godina stariji, ali i 30 centimetara niži suprug. Razlog skupog razvoda koji je okončan u ožujku ove godine, nikad nije do kraja objašnjen. Siroti Bernie neko vrijeme je izjavljivao da želi vratiti nazad svoju suprugu, no ušutio je kad je upoznao Fabianu, brazilsku manekenku.

Tiger i Elin Woods

Najveći skandal u svijetu celebrity brakova, planuo je nedavno. Golfer Tiger Woods godinama je varao svoju suprugu Elin, a imao je čak četrnaest ljubavnica. U braku s Elin dobio je dvoje djece, a priča se da je njoj najteže od svega pala činjenica što ju je varao dok je bila trudna.

Susan Sarandon i Tim Robbins

Nedavno je  glumica Susan Sarandon prekinula vezu s Timom Robbinsom, s kojim je bila duge 23 godine. Par je prekinuo ljetos, a Hollywood je šokiran tom činjenicom s obzirom na to da Susan i Tim slove kao jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih ondašnjih parova. Tijekom godina dobili su dva sina, danas 20-godišnjeg Jacka i 17-godišnjeg Milesa, ali svoju vezu nikada nisu ozakonili.

Zatvorske kazne

I dok je Elin suprugovim prijevarama povrijeđena emotivno, pjevačica Rihanna je početkom ove godine bila povrijeđena fizički. Naime, u veljači ju je pretukao njezin dečko, također glazbenik, Chris Brown. Slike njezinog pretučenog lica šokirale su svijet, a nasilni Chris doživio je osudu javnosti, uvjetnu kaznu od pet godina zatvora, te zabranu prilaska djevojci. Unatoč tome, Brown i Rihanna viđali su se još neko vrijeme.

Roman Polanski

Zatvorska kazna nije dočekala samo mladog Chrisa, već i kultnog redatelja Romana Polanskog, koji je u rujnu uhićen u Švicarskoj gdje je trebao dobiti nagradu za životno djelo. Uhićenje je uslijedilo na osnovu potjernice koju je sud u u Los Angelesu raspisao za njim zbog seksualnog odnosa sa Samanthom Geimer, koja je u tada imala svega 13 godina.

Tragične smrti - Michael Jackson i Brittany Murphy

Ono što je sredinom godine šokiralo čitav svijet bila je smrt kralja popa Michaela Jacksona. Legendarni Jackson umro je u 25. lipnja u svom domu. Za pjevača je bio koban koktel različitih vrsta jakih lijekova uslijed konzumiranja kojih je doživio srčani udar.

Nedavno je na sličan način preminula i glumica Brittany Murphy. Preminula je uslijed srčanog udara, kojem je prethodila konzumacija jakih lijekova.

Novi talenti

Kako smo se od nekih talentiranih pojedinaca oprostili, neke smo pozdravili. Svijet je tako u travnju iznenadila Susan Boyle, koja se pojavila u showu "Britan's Got Talent" i oduševila svijet svojom izvedbom skladbe "I have a dream", iz brodvejskog mjuzikla Les Miserables. Nezaposlena Britanka koja živi sama s mačkom i volontira u crkvi, postala je preko noći svjetska zvijezda.

Taylor Swift

Osim nje, bljesnula je jedna mlada i talentirana djevojka, country pjevačica Taylor Swift. Njezin album je najprodavaniji ove godine, a osim zbog uspjeha koji je postigla, našla se u središtu medijske pozornosti i zbog repera Kanyea Westa. West je, naime, na dodjeli MTV nagrada, mladoj pjevačici istrgnuo tek dobivenu nagradu iz ruku i počeo hvaliti Beyonce, koja je po njemu trebala pokupiti nagradu.  Kanye je tada bio osuđivan sa svih strana, a Swift je ostala miljenica publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.