Buzz iz Sam u kući optužen da je udarao i davio svoju djevojku

Foto: Instagram

ZVIJEZDU filma Sam u kući Devina Ratraya djevojka je optužila da ju je udarao i davio.

Incident se dogodio 9. prosinca, a glumac je navodno svoju djevojku udario šakom u lice, stavio joj ruku na usta i pokušao je zadaviti tijekom svađe.

Policijski izvori su za TMZ rekli da se incident odvio u hotelu Hyatt u Oklahomi, a nakon incidenta partneri su otišli svatko svojim putem. Ratrayeva djevojka podigla je prijavu, ali optužnica nije podignuta.

Glumčev predstavnik rekao je da je tu večer izbila svađa između partnera koja je dovela do njihovog prekida, ali da fizičkog nasilja nije bilo.

Ratray se proslavio ranih devedesetih kao dječji glumac u prva dva filma Sam u kući, gdje je glumio Kevinovog brata nasilnika Buzza McCallistera. U nedavnom intervjuu za People Ratray, koji je ove godine ponovio svoju ulogu Buzza u Disneyjevom filmu Home Sweet Home Alone, otkrio je da je u pripremi ponovno okupljanje glumačke postave originalnog filma.

"Planiramo se okupiti online. Tek nedavno, prije nekoliko dana, ušao sam u chat u kojem je ostatak ekipe. Obitelj McCallister se slaže u vezi s okupljanjem pa tko zna što će se dogoditi u budućnosti", rekao je tada.

Još nije poznato hoće li ovaj incident poremetiti planove o okupljanju.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.