Calvin Harris, najveća zvijezda britanske dance i pop scene, dolazi u Novalju

CALVIN HARRIS, najveća zvijezda britanske dance i pop scene, koji je radio s Jamiroquaijem, Kylie Minogue te grupama Groove Armada i All Saints, ovog će ljeta doći u Hrvatsku. 25-godišnji Škot potvrdio je dolazak na ljetni festival "Papaya Day & Night" koji će se održati od 14. do 17. srpnja u noćnom klubu Papaya u Novalji.

Calvin Harris je relativno novo ime na britanskoj dance sceni. Proslavio se pjesmom "I Am Not Alone" koja je prodana u više od milijun primjeraka prošlog ljeta, a remiksirali su je poznati svjetski DJ-i Tiesto i DeadmAU5. Krajem godine izdao je singl "Flashback" i njime zauzeo najviša mjesta glazbenih ljestvica. Taj su singl remiksirali David Guetta i Eric Prydz. Calvinov album "Ready for Weekend" dospio je na prvo mjesto UK Albums Charts i osvojio dvije nagrade, Brit Awards i Q Awards. Nastupao je u londonskoj O2 areni za Novu godinu, a u najvećoj koncertnoj dvorani u Londonu imao je jedan od najposjećenijih britanskih koncerata.

Calvin će u Papayi nastupiti 15. srpnja sa svojim ekskluzivnim DJ setom. Radi se o njegovu prvom nastupu u regiji, zbog čega se očekuje da će ulaznice biti rasprodane u rekordnom roku, čak tri mjeseca prije održavanja festivala. Cijena ulaznica će od ponedjeljka iznositi 300 kuna, a mogu se nabaviti preko interneta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.