Camila Cabello otkrila s kojim je celebom imala prvi odnos: "Bilo je prekrasno"

Foto: EPA

Camila CABELLO odlučila je podijeliti sa svima kako je prošlo njezino prvo seksualno iskustvo kada je imala 20 godina. Prvi seks je tema oko koje su mnogi tajnoviti i oprezni, pa čak i slavne osobe. Ali ne i ova pjevačica.

Gostujući nedavno u podcastu The Armchair Expert with Dax Shepard, Cabello je počela pričati o svojoj vezi prije sedam godina. Rekla je da je u to vrijeme hodala s piscem i influencerom Matthewom Husseyem i da je s njim imala prvi seks.

A zatim je ušla u detalje. "To je bila moja prva veza. On je imao podcast u kojem je govorio o spojevima. I sada je oženjen. Pa, čestitam", započela je.

"Doslovno smo vodili ljubav"

"To je bila kasno za prvu vezu. Imala sam 20 godina. S njim sam imala i prvi seks s 20 ili 21 godinu. Doslovno smo vodili ljubav. Bilo je prekrasno", dodala je.

Iako je par hodao samo nešto više od godinu dana, između 2018. i 2019., ona kaže da je puno naučila od Husseya. Također ga je pohvalila za uspjeh njegove veze nakon nje jer je sada oženjen.

Cabello je nastavila: "Bio je sjajna osoba. Bila je to kao savršena prva veza. To je stvarno proširilo moj svijet jer ni on nije bio u mojoj industriji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.