Cardi B partijala u luksuznoj vili Zlatka Marića, bilo je i eksplicitnih objava

Foto: Villa Rental/Instagram

REPERICA Cardi B rođendan je proslavila na otočju Turks i Caicos i to u luksuznoj vili Lidiji koja je u vlasništvu Zlatka Marića.

Fotografije i snimke koje je reperica objavljivala na društvenim mrežama (od kojih su neke bile i eksplicitne poput one na kojoj ona i suprug simuliraju oralni seks) otkrile su da je riječ o Marićevoj vili koju on iznajmljuje preko agencija i to po cijeni od 9000 do 16.500 dolara po noćenju.

Cardi je u Marićevoj vili partijala sa suprugom, glazbenikom Offsetom, i prijateljima, a zabava je bila poprilično divlja - alkohola i golotinje nije nedostajalo.

U Marićevoj vili su prije nekoliko uživale i sestre Kylie i Kendall Jenner i to također povodom rođendanske proslave. Vila Lidija nalazi se u uvali Long Bay.

Bijela vila sa sedam spavaćih soba okružena je palmama, bazenima i teniskim terenom, a ispred nje su pješčana plaža i tirkiznoplavo more. Gosti mogu uživati u dva privatna bazena, jacuzziju i hidromasažnoj  kadi, šanku na bazenu te šetnici koja ih vodi direktno do plaže. Na raspolaganju im je i teretana, kao i sauna te "paviljon za masažu".

Marić je vilu izgradio 2009. godine, kad je planirao proširiti svoj zaštitarski biznis na to karipsko otočje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.