Čari luksuznog odmora u hotelima Olympia

Foto: Press

Iako je mnogima slobodno vrijeme i dalje luksuz, danas je odmor postao ključna potrebna za sretniji i zdraviji život. 

Ne trebate se otisnuti na dugi put kako biste se opustili, komadić raja čeka Vas na najljepšoj obali na svijetu - na našoj strani Jadrana. U hotelima Olympia pobrinut će se da Vas razmaze jedinstvenim odmorom za dušu i tijelo. Vjerujte nam, vratit ćete se ponovno!

Luksuz u srcu Jadrana

Svi imamo isti cilj - opustiti se i uživati na dugoočekivanom odmoru! 

Kako biste u tome i uspjeli, hoteli Olympia & Olympia Sky za vas su pripremili posebno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Bilo da se radi o zabavnim aktivnostima za djecu, uzbudljivim iskustvima za cijelu obitelj ili romantičnom spa opuštanju, boravak u hotelima Olympia dat će vašem odmoru potpuno novu dimenziju. 

Teško je ostati imun na konture luksuznog hotela "kruzera", naoko nasukanog na vodičkoj obali, s kojeg se pruža fenomenalni pogled koji seže sve do Kornata!

Za sve željne nezaboravnog provoda, Grand Spa Suite u hotelu Olympia Sky vaš je pravi izbor! Okružen velikom terasom i staklenim stijenama pruža spektakularan pogled na more i opravdano nosi titulu najluksuznijeg suita u Vodicama. Na terasi vas čeka i jacuzzi gdje u vlastitoj privatnosti možete nesmetano uživati u kraljevskom odmoru - baš onako kako i zaslužujete! Nije teško zamisliti se tamo s čašom šampanjca u ruci, zar ne?

Osim luksuznih apartmana, lijepih soba i nezaboravnog pogleda; hoteli će vas iznenaditi i s bogatom gastro, wellness&spa te sportskom ponudom.

Foto: Grand Spa Suite, hotel Olympia Sky

Jedinstveni doživljaj Dalmacije

Pogled nije jedino što će vas oboriti s nogu u hotelima Olympia. 
Vodimo vas na put oživljavanja svih osjetila - nezaboravno gastronomsko iskustvo!

Razmazite svoje nepce uz gastro delicije posebno skrojene u moderno uređenom à la carte restoranu SKY na 10. katu hotela Olympia Sky. Sve su namirnice lokalnog podrijetla i organski uzgojene. U hotelu su iznimno ponosni na dugogodišnju suradnju s domaćim OPG-ovcima i ribarima koji im pomažu da svako jelo bude na ponos mjesta iz kojeg dolazi. Standardi kvalitete iznimno su visoki, a proporcionalno time i trud uložen u kreiranje jelovnika koji će zadovoljiti sve željne tradicionalne dalmatinske kuhinje s modernim odmakom.

Restoran SKY savršen je spoj gastronomije i jedinstvenog morskog ambijenta. 
Mjesto na kojem ćete doživjeti Dalmaciju punu boja, mirisa i okusa!

Veliki izbor kvalitetne jadranske ribe, ukusni morski specijaliteti i mesna jela samo su mali dio bogate gastro ponude. 
Na kraju, uživajte u pomno odabranim kvalitetnim lokalnim vinima koja će dodatno zaokružiti ovu štoriju o Dalmaciji.

Foto: Restoran SKY, 10. kat hotela Olympia Sky

Opuštajući i aktivni odmor

Bez obzira jeste li ljubitelji opuštajućeg ili aktivnog odmora, u hotelima Olympia možete pronaći nešto za sebe!

Hoteli Olympia prava su oaza za sve ljubitelje bazena. Kompleks sadrži 6 bazena od kojih su 4 otvorenog tipa, 1 zatvoreni grijani i 1 infinity bazen na 9. katu hotela Olympia Sky. 

Osim bazena, u neposrednoj blizini hotela nalaze se prekrasne plaže gdje možete uživati u kristalno čistom Jadranskom moru. U barovima na plaži čeka vas bogata ponuda hrane i pića - sve nadohvat ruke i bez puno čekanja. Prikladno za pravi, opuštajući odmor!

Nakon opuštajućeg dana na bazenu ili plaži, počastite se masažom, uživanjem u jacuzziju ili sauni u hotelskom Wellness centru. Nježne i stručne ruke djelatnika Wellnessa odnijet će i posljednje znakove stresa i umora.

U hotelima Olympia možete uživati tijekom cijele godine, a glavni cilj im je pružiti dašak luksuza svim svojim posjetiteljima. 

Za sve vas željne uzbudljivog i aktivnog odmora - ne brinite, nećete ostati uskraćeni! 

U samo nekoliko koraka od hotela, na plaži, možete uživati u jedrenju i ronjenju. Osim toga; teniski tereni, tereni za padel i biciklističke staze čekaju one odvažnog sportskog duha! U posljednjih nekoliko godina Vodice su postale nezaobilazno mjesto za sve rekreativce u biciklizmu. U okolici grada uređeni su kilometri biciklističkih staza različitog stupnja zahtjevnosti. Posebno je poznala staza "Orlov krug" na kojoj se vozi utrka C2 za Svjetski MTB Kup.

Osim preplanulog tena, doma ponesite nezaboravne uspomene na odmor iz snova!

Foto: Vanjski bazeni hotela Olympia & Olympia Sky

Cjelokupnu ponudu hotela Olympia pogledajte na poveznici.

Posjetite Vodice i uživajte u najboljem odmoru na Jadranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.