Carla Bruni: Nicolas me nikad ne bi prevario

CARLA BRUNI izjavila je u intervjuu britanskoj televiziji da je njen suprug Nicolas Sarkozy nikad ne bi mogao prevariti, jer je njihova ljubavna priča "poput bajke".

"Pretpostavljam da bi brak trebao trajati vječno, ali tko zna što se može dogoditi"

Francuska je prva dama dala intervju britanskoj televiziji Sky News koji je snimljen prije glasina o rastavi, a emitiran je danas. U njemu je, među ostalim, govorila o povjerenju koje ima u svog supruga. "On nikad ne bi imao izvanbračne afere. Jeste li ikad vidjeli fotografiju na kojoj se vidi da vara svoju suprugu?", opravdavala je Carla svog muža koji se od prve supruge rastao upravo zbog nevjere. "Pretpostavljam da bi brak trebao trajati vječno, ali tko zna što se može dogoditi. Voljela bih da traje zauvijek, ali može se dogoditi da sutra svi budemo mrtvi", izjavila je prva dama Francuske.

"Nevjerojatno sam sretna što sam se zaljubila u 40. godini i upoznala nekog za koga ću se udati"

Kad ju je novinar zatražio da komentira svoju izjavu da joj je monogamija dosadna, koju je dala 2007., što je mnogima poslužilo kao potvrda da vara Nicolasa Sarkozyja, rekla je novinaru Sky Newsa: "Nisam nikad bila u braku, a mislim da monogamija i brak idu zajedno, zar ne? Prava je bajka to kako sam sretna, kako sam nevjerojatno sretna što sam se zaljubila u 40. godini i upoznala nekog za koga ću se udati", rekla je Carla.

Elizejska palača ne demantira niti komentira

Posljednjih nekoliko dana pojavile su se glasine da Carla Bruni i Nicolas Sarkozy varaju jedno drugo te se planiraju razvesti. Navodno se o tome počelo pisati na Twitteru, no glasine je zatim prenio ugledni francuski list Journal du Dimanche. Nakon toga, vijest se proširila u svim svjetskim medijima, a Elizejska palača se još uvijek nije oglasila. Glasnogovornik francuske vlade, Luc Chatel, također je odbio komentirati predsjednikov privatni život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.