Casey Johnson umrla u kući punoj štakora

KAKO odmiču dani od tragične smrti nasljednice Casey Johnson, informacije o okolnostima pod kojima je umrla postaju sve šokantnije. Tako je objavljeno da je Casey umrla u kući punoj štakora, njezin bliski prijatelj ispričao je novinarima kako je svinjac u kojem je živjela bio krcat prljavim suđem i hranom, a glodavci su danima plazili po njima i njezinom mrtvom tijelu.

Obitelj joj zabranila pristup novcu, skrivala se od ovršitelja

Također, pod kraj života nije imala nikakvih vlastitih prihoda, a obitelj joj je davno ukinula pristupe njihovim računima, pa se mlada bogatašica navodno skrivala od utjerivača dugova. Danima nije izlazila, a skupocjeni Porsche koji nije rastekućila je skrivala u garaži.

Kći joj sudski otela vlastita majka


Casey Johnson je iza sebe, osim tugujuće rodbine, ostavila i kći koju je prije tri godine posvojila u Kazahstanu, a koju joj je nedavno sudskim putem oduzela vlastita majka. Jedno vrijeme se skockala i pokušala živjeti normalno, ali nije izdržala pod pritiscima čudesnog svijeta alkohola, droga i izlazaka, što ju je na koncu stajalo života.

Precizni toksikološki nalaz stiže kroz nekoliko mjeseci

Bolovala je od dijabetesa, ali prva obdukcija je pokazala da je imala snažan organizam. Međutim, detaljni toksikološki nalazi tek kreću na vještačenje, a američki mediji najavljuju da bi se njihovi rezultati mogli znati tek kroz nekoliko mjeseci. Točan datum pokopa nije određen, a tijelo Casey Johnson ovih dana trebali bi prebaciti u New York, gdje će biti pokopana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.