Četiri spoja s tipom kojeg je upoznala online život su joj pretvorili u pakao

Foto: Facebook

LINDSEY GOLDRICK DEAN iz Velike Britanije bila je na četiri spoja s muškarcem kojeg je upoznala online. No to je bilo dovoljno za 13 godina konstantnog zlostavljanja koje je uslijedilo.

U britanskoj emisiji This Morning, Dan je govorila o kratkom dejtanju s muškarcem kojeg je odbila, ali on to nije mogao prihvatiti. Nakon što ga je odbila, kupio je nekoliko internet domena s njezinim imenom, a nije prestao čak ni kad se udala i dobila dijete.

Kako njegovi napori da je zavede nisu polučili uspjeh, pretvorio se u zlostavljača, koji je slao prijeteće mailove i upućivao neugodne pozive njezinim prijateljima i obitelji. 

"Kupio je barem 15 sajtova u moje ime, slomio mi je ambicije", otkrila je, dodavši da je zbog toga bila jako nervozna. "Osjećala sam se potlačeno, kontrolirano i uznemireno", dodala je.

Više od deset godina kasnije, 48-godišnjakinja je napokon dobila sudsku bitku protiv svog stalkera ranije ovaj mjesec. Prvi put nakon dugo vremena može se opustiti i uživati u ljetu.

"Riskirala sam bankrot zbog sudskih troškova, no morala sam postaviti presedan, morala sam pomoći drugima", kazala je. "Uživam u ljetu prvi put nakon 2004. godine i pišem o tome jer se nadam da ću pomoći anticyber-bullying grupama u koje sam uključena", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.