Charlize Theron kaže da se više nikad neće udebljati za ulogu: "Teško je smršavjeti"

Foto: Press

GLUMICA Charlize Theron rekla je da joj je dosta ekstremnih tjelesnih transformacija i da se više nikada neće podvrgnuti takvoj za ulogu. Charlize se udebljala gotovo 18 kilograma za ulogu serijske ubojice Aileen Wuornos u filmu Monster iz 2003. godine. No u nedavnom intervjuu rekla je da takvo što više nikada neće ponoviti.

Razlog se krije u tome što, kaže Charlize, sada ne može tako lako smršavjeti. "Nikada to više neću učiniti jer se poslije ne može lako skinuti", rekla je za Allure. Za tu je ulogu iz 2003. osvojila Oscara za najbolju glumicu.

Charlize u filmu Monster

Požalila se liječniku

Nakon toga, 2018. godine imala je ulogu u filmu Tully, gdje je glumila dadilju bogate obitelji. Za tu se ulogu udebljala više od 20 kilograma. Godinu dana je pokušavala skinuti te kilograme.

"Tada sam imala 43 godine. Sjećam se da sam godinu dana pokušavala smršavjeti. Nazvala sam svog liječnika i rekla mu: 'Mislim da umirem jer ne mogu smršavjeti'", ispričala je. Liječnik joj je na to odgovorio: "Imaš više od 40 godina. Smiri se. Tvoj metabolizam nije kakav je bio." 

Inače, Charlize je nedavno progovorila o plastičnim operacijama.

Pročitajte više