Cheryl Cole proslavila rođendan u 35 tisuća kuna vrijednoj haljini

SUPRUGA nogometaša Ashleyja Colea, Cheryl, sinoć je proslavila 26. rođendan u popularnom londonskom klubu Vanilla. Na luksuznom partyju pojavila se nekolicina celebrityja s A-liste među kojima je bila bivša pjevačica grupe Spice Girls, Emma Bunton, Dannii Minogue, Simon Cowell, Sir Philip Green i djevojke iz grupe Girls Aloud. Kako bi se osigurala da će sva pažnja biti usmjerena prema njoj na taj dan, Cheryl je odjenula prozirnu haljinu Alexandera McQueena.

Pjevačicu je cijelo vrijeme u stopu pratio njezin suprug nogometaš Ashley, ali i majka Joan

Osim što je haljina posebna zbog prozirnog prednjeg i stražnjeg dijela, možemo također reći da joj je i cijena zaista posebna. Naime, dizajnerska haljina košta čak 35 tisuća kuna dok je Louboutin cipele platila tek nekoliko tisuća. Pjevačicu je cijelo vrijeme u stopu pratio njezin suprug nogometaš Ashley, ali i majka Joan.


S obzirom da joj, kako je sama rekla, prošli rođendan nije bio najuspješniji, Cheryl se pobrinula da joj ovaj ostane nezaboravan, a razloga za slavlje je svakako imala. Podsjetimo, izgladila je uspješnu karijeru u showu X faktor, osvojila je britansku glazbenu nagradu za najbolji singl zajedno s grupom Girls Aloud u kojoj pjeva, potpisala je ugovor za snimanje solo albuma i prema mišljenju čitatelja britanskog FHM-a postala je najseksi žena na cijelom svijetu.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.