Chris Brown ovog ljeta dolazi na Pag, pogledajte što traži za koncert

Foto: Press

JEDAN od najpopularnijih glazbenika današnjice, Chris Brown glavna je glazbena zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island festivala koji se od od 12. do. 14 srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu. Objavljeno je to danas, na njegov rođendan, a uz Justina Biebera i Enriquea Iglesiasa Brown je najveća zvijezda koja će posjetiti Hrvatsku ove godine.

Prema Brownovim zahtjevima, organizatori će morati izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži. Impozantna konstrukcija bit će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama dosad viđenima u Hrvatskoj.

Brown je dobitnik prestižne nagrade Grammy te čak 190 drugih glazbenih nagrada. Njegov album prvijenac Chris Brown zasjeo je na prvo mjesto Billboard ljestvice. Do danas je izdao sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu. Rođen je u američkoj saveznoj državi Virginija, pleše od svoje druge godine, a u trinaestoj njegov talent otkriva lokalni produkcijski tim koji je posjetio benzinsku postaju njegovog oca u potrazi za novim talentima. Sudjelovao je u brojnim glazbenim suradnjama od kojih su neke od najpoznatijih one s Justinom Bieberom, Rihannom, Pitbullom te Busta Rhymesom.

Fresh Island Festival na četiri pozornice ugostit će i druge glazbene zvijezde među kojima su Wiz Khalifa, Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Koncert Chrisa Browna koji je najavljen za 14. srpnja bit će jedini "Big Beach" događaj koji će se ovog ljeta održati preko cijele plaže Zrće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.