Christian Vieri se odmara u društvu nepoznatog muškarca

JEDAN od najbolje plaćenih talijanskih nogometaša, Christian Vieri, ovih dana se u društvu prijatelja odmara u Miamiju. Dvojac praznike provodi u zajedničkim šetnjama, a dani su im ispunjeni dobrom zabavom i smijehom. 36-godišnji Vieri nedavno se povukao iz nogometnog svijeta. U listopadu je objavio da se, nakon osamnaest godina karijere, povlači.

"Ne želim više igrati nogomet i čak me ne privlači niti transfer u inozemstvo", rekao je tada Christian. Povukao se nakon što mu je propao transfer u engleski nogometni klub Blackburn. U bogatoj karijeri igrao je za Juventus, Lazio, Inter te talijansku nogometnu reprezentaciju. Osim po vještoj igri, Christian je poznat i kao veliki zavodnik. No, srce mu je prije tri godine slomila srpska manekenka Nena Ristić.

Nakon dvomjesečne veze, ljepotica s talijanskom adresom, zahvalila se Vieriju na društvu. No, Nena nije jedina Srpkinja koja je Vieriju zapela za oko. Kad je prije tri godine s prijateljem pokrenuo modnu marku "Sweet Years",  zaštitno lice postala je Ceca Ražnatović, koja je nogometaša oduševila svojom pojavom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.