Čitatelji Indexa biraju Lidijinu nasljednicu: Postani lice CIAK Auto kalendara

Foto: Viktor Drago

VOLIŠ kamere? Odavno si otkrila poze u kojima izgledaš savršeno? Maštaš o tome da krasiš stranice kalendara poput najvećih zvijezda? Kad vidiš ovakvu fotku, pitaš se samo zašto to nisi ti?

Ako je odgovor na sva pitanja potvrdan, nastavi čitati.

Vjerojatno si na ovim fotografijama prepoznala Lidiju Bačić, a iako je splitska pjevačica kraljica seksi fotki, ove koje je snimila za CIAK Auto kalendar lani su izazvale pravu pomamu. Prilično je jasno zašto su se obožavatelji njenog glasa i (možda malo više) stasa trudili da dođu do svog primjerka, koji će listati i nakon što prođe ova godina.

Kako su upravo čitatelji Indexa Lidiju proglasili najseksi Hrvaticom 2017. godine, ekipi iz CIAK Auta bilo je jasno koga treba poslušati kad je riječ o izboru sljedećih ljepotica koja će krasiti njihov kalendar. 

Stoga će ove godine odluku o ljepoticama koje će naslijediti Enu i Lidiju donijeti čitatelji Indexa. Od ovog trena krećemo u potragu za tri djevojke koje će postati naslovna lica našeg ovogodišnjeg kalendara.

Vrijedne nagrade za tri ljepotice

Prijaviti se možete objavom fotografije u ljetnom izdanju na vlastitom (javno dostupnom) Instagram profilu uz kratko predstavljanje u nekoliko rečenica te korištenje hashtagova #ciakautokalendar i #indexoveljepotice. Prijave traju do 8. listopada nakon čega će biti izabrano 10 finalistica od kojih će tri najbolje izabrati upravo čitatelji Indexa.

Snimanje će se održati po završetku natječaja, na lokaciji na području Hrvatske pod vodstvom profesionalnog tima. Naravno, pobjednice osim sudjelovanja u samom kalendaru očekuju i primamljive nagrade. Prvoplasirana djevojka će osvanuti i na naslovnici kalendara te dobiti novčanu nagradu u iznosu od 5000 kuna, dok će drugoplasirana i trećeplasirana djevojka dobiti novčanu nagradu u iznosu od 2500 kuna.

Za više detalja, kao i pregled dosadašnjih izdanja CIAK Auto kalendara, posjetite web i Facebook stranicu CIAK Auta.

CIAK Auto kalendar pokrenut je krajem 2016. godine, a brzo je dobio naziv hrvatskog Pirelli kalendara. Prvo izdanje CIAK Auto kalendara krasila je najljepša playmate djevojka u regiji Ena Friedrich, a drugo već spomenuta najljepša Hrvatica Lidija Bačić.

Kao jedan od najvećih distributera autodijelova u regiji te ovlašteni distributer za RH nekih od najvećih svjetskih brendova iz auto industrije, CIAK Auto je dosadašnjim kalendarskim izdanjima ostvario prepoznatljivost kod kupaca, a kalendar je postao svojevrsni brend koji će s budućim izdanjima nastaviti intrigirati publiku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.