Clubbing poslastica u Mansionu: Ne propustite nastup Miss DJ Candy

NOVOOTVORENI klub Mansion je u startu postavio visoke standarde clubbinga te razbudio pomalo uspavani Zagreb. Srijeda je tako postala najpopularniji dan za izlazak, a ekipa RNB Confusiona iz srijede u srijedu na meniju ima posebno kreiran program za svakoga.

Prošlotjedni party premašio je sva očekivanja te prepunio do posljednjeg mjesta klub Mansion, a na partyju su se zabavljali Jura Blažević iz Connecta, Bizzo Bodega iz Bolesne Braće, košarkaši Cibone i Cedevite, bubnjar Saša Maček, svestrani Mario Petreković, cure iz top modela, nogometaši...

Uzbuđenje raste iz srijede u srijedu pa će tako večeras, 27. travnja, u sklopu prvog regionalnog projekta za DJ-ice, nastupiti poznata londonska DJ-ica Miss DJ Candy, koja se već sa 18 godina upustila u DJ biznis te usporedno počela studirati pravo u Londonu. Za sve je potreban onaj pravi moment koji ti obilježi karijeru, a njen je bio na nastupu na londonskom hipodromu, kad su je slučajno zapazile glavne face Sony BMG i TVT Streeta.

Šef Sony BMG Street Teama, Redz, koji je nastupao na RNB Confusionu davne 2005. godine, ponudio joj je odmah mjesto u "So Urban Hit Squad", koji su jako cijenjeni na britanskoj sceni. Miss Candy su se time otvorila vrata showbizza i ona je počela nastupati uz bok velikanima kao što je Jazzy Jeff te svirati na službenim partyjima uoči koncerata zvijezda kao što su Jay-Z, Alicia Keys, Missy Elliot, Ne-Yo te Chris Brown. Ona je jedina DJ-ica u povijesti koja je uspjela postati rezident DJ prestižnog labela/kluba Ministry of Sound.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - RNB Confusion - Miss DJ Candy, 27. travnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.