Colonia u HTZ-u nastupila bez plesačice koja je Indiri otela muža

GRUPA Colonia večeras je u live emisiji showa Hrvatska traži zvijezdu nastupila bez svoje dugogodišnje plesačice, 20-godišnje Sare Dobranić, koja je nedavno dobila otkaz, navodno zato što je Indiri Vladić otela supruga Narcisa Mujkića. Indiri, koja je otpjevala pjesme "Jača nego ikad" i "Stranac", razdvojenost od Narcisa i nova ljubav očito gode, jer pjevačica izgleda sve bolje i bolje.

Podsjetimo, prije otprilike mjesec dana objavljeno je da je 20-godišnja Sara Dobranić, studentica modnog dizajna koja se bavi plesom, glumom i manekenstvom, u vezi s Narcisom Mujkićem i kako joj je upravo zbog toga Colonia, s kojom je surađivala od svoje 17. godine, otkazala suradnju. Sara to nije željela komentirati. Navodno je, nakon što je Indira doznala da ljubi njenog supruga, od producenta grupe Colonia, Tomislava Jelića Kamenog, Sara dobila SMS u kojem je stajalo da je dobila otkaz.

Indira sreću ponovno našla uz poduzetnika Ivana Papića

Da je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao u veliku krizu bilo je očito nakon što se Indiru u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. Riječ je o 36-godišnjem građevinskom poduzetniku Ivanu Papiću. Indira i Narcis Mujkić su krajem ožujka putem svog opunomoćenika Edvina Jurine izvijestili medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode, a obznanili su kako će ostati u prijateljskom odnosu.

O bračnom brodolomu Narcis Mujkić je, nakon što se za njega pročulo u medijima, kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.