Cro A Porter: U modnom svijetu nema mjesta recesiji

POD BUDNIM okom Viktora Drage priprema se još jedan hrvatski modni događaj, 14. po redu Cro A Porter, koji će od 8. do 10. listopada svim ljubiteljima mode donijeti pregled hrvatske modne scene, a dizajneri će pokazat kako u kreativnosti, umjetnosti, modi i stvaralaštvu jednostavno nema mjesta recesiji.

Predstavit će se etablirani hrvatski dizajneri, ali i nova imena te gosti iz susjednih zemalja 

Ovaj domaći tjedan mode s najdužom tradicijom, koji je bio odskočna daska velikom broju domaćih dizajnera, ovu sezonu će se predstaviti na samoj ivici između mode i umjetnosti. Fotografija Mladena Šarića, instalacija Viktora Drage, nevidljivi make up Tome Vrbana na licu i figuri modela Kristine Šalinović čine okosnicu ovosezonske kampanje.

Svoje kreacije će predstaviti Boris Pavlin koji će potom domaću publiku nakratko zamijeniti parišku, sestre Boudoir, uvijek zaigrana Matija Vuica, Ivan Ledenko, razigrani Elfs, Fjaba, Hippy Garden, Linea Exclusive, Ani Ani i Arileo, Marina Design,  Teo P. za modnu kuću MAK, Tihomir Krznarić, Zigman i XD Xenia Design, a pridružit će im s i neka nova dizajnerska imena te gosti iz susjednih zemalja. Ovogodišnja modna manifestacija će se odvijati pod imenom Nivea Cro A Porter @ Work.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.