Cura koja se bavi najstarijim zanatom otkrila koje perverzije traže nogometaši

Foto: Instagram

SRBIJU trese skandal oko elitne prostitucije. Tamošnji mediji pišu da su u katalogu poznatog makroa pronađene fotografije brojnih poznatih žena iz Srbije, među kojima su pjevačice, sudionice reality programa, ali i liječnice i profesorice. 

Djevojka koja se bavi najstarijim zanatom za Kurir je otvorila dušu, a nakon priče o političarima, osvrnula se na svoja druženja sa srpskim nogometašima, koje je opisala kao jako perverzne. Priznala je da je svaki nogometaš s kojim je bila bio oženjen i imao djecu.

>>Cura koja se bavi najstarijim zanatom: Tog ministra zovemo Palčić jer mu je mali<<

"Osjećaj sreće što će mi mušterija biti mlad, lijep i poznat dečko promijenio se nakon nekoliko minuta s njim, kada sam shvatila da ga pali davljenje i šamaranje. Seks s njim počeo je grubo i shvatila sam da ću tijekom cijelog odnosa trpjeti udarce. Možda mi i ne bi bilo takvo mučenje da seks nije trajao četrdeset minuta, a on je cijelo vrijeme bio agresivan. U jednom trenutku počela sam se i gušiti od jačine kojom me hvatao za vrat, ali on nije prestajao", rekla je i dodala da je nakon seksa bila sva u modricama.

Ipak, to nije bilo posljednje iskustvo s nogometašem. Otkrila je i mračnu stranu još jednog nogometaša iz srpske reprezentacije koji je uvijek djelovao smireno.

"On je prvi nogometaš koji je ugovorio viđanje sa mnom u inozemstvu. Stan u kojem sam bila smještena bio je najluksuzniji koji sam do tada vidjela. Tijekom predigre tražio bi od mene da mu ližem trbuh i da to radim polako. Poslije toga pitao bi me da uzme moj telefon kako bi me snimao dok ga oralno zadovoljavam. Njegov fetiš je da snima i nikad ne bi snimao sebe, već samo mene i svoj spolni organ. Negdje u sredini seksa od mene bi tražio da njegov penis mažem sladoledom i da ga zadovoljavam. To je bio prvi put da sam probala tako nešto. Iako sam prvo bila šokirana, kasnije mi se svidio njegov fetiš", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.