Cura koja se samozadovoljava 400 puta dnevno otkrila kako se nosi s ovisnošću

Foto: Channel 4

KAKO bi kanalizirala svoju opsesiju masturbacijom, 19-godišnjakinja se okrenula skidanju i samozadovoljavanju pred kamerama i pokrenula unosnu karijeru.

Amerikanka Chloe u solo performansu uživa stotinu puta dnevno, a pokazujući što radi u spavaćoj sobi pred kamerama, zaradi oko 150 tisuća dolara (oko milijun kuna) godišnje.

Tinejdžerica ima gotovo 180 tisuća fanova i svoj posao opisuje kao "zadovoljavajući" i "ozdravljujući".

Emisija britanskog Channela 4 Adventures in Futureland: Virtual Sex bavila se svijetom webcamminga. Komičar i filmaš Jamali Maddix otputovao je u Ameriku kako bi upoznao Chloe i njezinog partnera Spencera.

Sjedio je u sobi tinejdžerice tijekom jednog od njezinih online sex showova i ostao iznenađen onime što je vidio. U "girl on girl" sesiji Chloe je odjenula donje rublje prije nego što se zavalila na svom krevetu.

Poljubila je partnericu i ispunjavala fantazije gledatelja, a za jedan show zaradila je 200 dolara (oko 1300 kuna). Osim toga, zarađuje i prodajući potpisanu robu i "natopljene" gaćice.

Tijekom godine tinejdžerica zaradi više od 150 tisuća dolara. To je vjerojatno i jedan od razloga zbog kojih je njezin dečko Spencer sretan jer njegova cura radi kao webcam djevojka.

"Uvijek stvaramo sadržaj, uvijek zarađujemo...", rekao je te je Maddixu otkrio da mu ne smeta što je on gleda. "Nije mi smetalo s 50 drugih muškaraca u sobi."

Iako posao webcam djevojke može biti lukrativan, to nije jedini razlog zbog kojeg se Chloe bavi njim. Madixxu je rekla kako je "spiritualno ispunjavajuć i zahvaljujuć" za nju. Pred kamerama je priznala i kako masturbira "400-700 puta dnevno", prije nego što je dodala: "Ovo me na neki način izliječilo jer imam vrlo opsesivne masturbacijske sklonosti za koje sam mislila da će mi stvarati probleme cijeli život."

"To je samo zacjeljivanje. Prenijela sam svu tu energiju koju imam jer je super intenzivna."

Nakon gledanja sesije Madixx je priznao da vidi što uvuče ljude u tu industriju. "Kad razmislite o tome, to je instantna gratifikacija. U trenu vam netko da odobrenje. To je kao korak više od osjećaja koji u ljudima izaziva lajk na Instagramu, a zapravo je novčani dobitak..."

"Mora da je jebeno zarazno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.