Curavić ostavio Nikolinu Pišek da se sama muči s vrećicama, Doris Vrečko izbacila dekolte

NAKON kišne nedjelje, zagrebačka je špica vrvjela poznatim facama koje su nakon vikenda provedenog na roštilju i grahu odlučile prvi radni dan u tjednu provesti na kavici. Terase su bile pune ljudi, a osim voditeljica i manekenki, na špici su uživali i bivši veleposlanik u SAD-u Neven Jurica, sudac zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić te sportaši Ante Tomić i Ivan Turina iz Dinama i Damir Mulaomerović, košarkaš KK Zagreba. Našla se tu i jedna bivša sportašica, Nika Fleiss, koja se nakon otkaza u skijaškoj reprezentaciji odlučila posvetiti fakultetu. Mlada je Samoborka uživala u društvu prijateljica pijući kavu u Vlaškoj ulici, a unatoč neizvjesnoj budućnosti, s lica nije skidala osmijeh.

Nimalo kavalirski

Kristijan Curavić čekao je svoju djevojku Nikolinu Pišek dok je lijepa voditeljica obavljala šoping. Popularni se ronilac nije želio pridružiti svojoj dragoj u obilasku dućana, ali joj nije pomogao niti u nošenju vrećica kad su šetali Bogovićevom. Nikolina je imala pune ruke torbi i vrećica te je još uz to pričala na mobitel dok je Kike vodio njihova ljubimca.

Sramežljiv osmijeh i veliki dekolte

Doris Vrečko ne propušta priliku da pokaže svoje silikonske grudi. Manekenka je mamila poglede na putu prema frizerskom salonu kada je obukla haljinu koja pokazuje njen bujni i iskvarcani dekolte. Sandi Cenov ne privlači poglede oblačenjem, ali je svakako redovit gost u najpopularnijim zagrebačkim kafićima. Danas je na jednoj od terasa sjedio sam i, za razliku od brojnih Hrvata koji uživaju samo u dimu cigareta, pjevač je pušio lulu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.