Cure ga pokopale zbog uputa njegove bivše: "Da mi tip ovo da, pobjegla bih"

Foto: Instagram / Screenshot: Twitter

DEČKO po imenu Jacob Brown na Twitteru je podijelio neobičnu objavu koja je privukla pažnju i podijelila mišljenja korisnika. Jacob je objavio popis stvari za koje tvrdi da je njegova bivša djevojka o njemu napisala kao vodič za njegovu buduću djevojku.

Iako je većini prva pomisao kako se radi o upozorenjima, negativnim stvarima i pogreškama koje je u vezi radio, popis njegove bivše djevojke sadrži samo lijepe stvari, činjenice i sitnice koje ga vesele, kao i stvari koje voli i ne voli.

"Moja bivša mi je ovo napisala i doslovno je najbolja stvar koju sam ikada dobio", napisao je Jacob na Twitteru uz popis koji je njegova bivša složila. Vodič na tri stranice navodi njegove preferencije u hrani, kako najradije provodi slobodno vrijeme i na što bi njegova buduća cura trebala posebno pripaziti.

Za razliku od njega, korisnici Twittera ovaj su potez smatrali glupim i nepotrebnim pa su ga kritizirali u komentarima.

"Da mi tip da popis uputa od svoje bivše, pobjegla bih", napisala je jedna djevojka, a druga joj se pridružila komentarom: "Morat ćeš sam naučiti kako prijeći prepreke koje ti se nađu na putu, a ne mahati popisom svojih želja i preferencija."

Šale su se nastavile nizati. "Bivša djevojka ili dadilja?", "Odlično, kao da mi netko daje psa na čuvanje", pisale su zgrožene djevojke. Ipak, bilo je i onih koje su ovo smatrale vrlo slatkim te su Jacobu poručile kako nije ni svjestan koliko je njegovoj bivšoj stalo do toga da je on sretan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.