Dalmatinski chefovi u Zagrebu humanitarnom večerom dižu svijest o raku prostate

Foto: Instagram

HRVATSKI kulinarski Trio fantasticus, Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević, 28. siječnja pripremat će večeru u pet sljedova pod sloganom Svi za njega. Večera će se održati u event prostoru The Loft u Westgate Shopping City centru.

Početak donatorske večere je u 19 sati, a sudjelovanjem se pomaže u podizanju svijesti o prevenciji raka prostate, najučestalijeg zloćudnog tumora kod muškaraca u Hrvatskoj. 

Sav novac od ulaznica uplaćuje se direktno na račun Društva oboljelih, za podizanje svijesti o raku prostate, najčešćem zloćudnom tumoru kod muškaraca u Hrvatskoj. Također, ako se prikupi dovoljno novca, Društvo planira zaposliti psihologa za pomoć svim bolesnicima i njihovim obiteljima.

Svim prisutnima u ime Društva će se obratiti prim.mr.sc. Egidio Ćepulić, dr.med., predsjednik Društva koji je i sam obolio od raka prostate. "Borimo se zajedno protiv najtišeg ubojice podizanjem svijesti o važnosti pregleda i ranog otkrića", poručuju iz Društva.

Inače, Pažanin, Sanjin i Zirojević redovito se uključuju u slične akcije humanitarnog karaktera. Već niz godina ovaj trio poznat i pod nazivom Trio fantasticus osmišljava i provodi niz donatorskih i humanitarnih akcija te se odaziva na mnoge pozive.

Dobro je činiti dobro!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.