Dan iz serije Roseanne smršavio 90 kilograma, evo kako danas izgleda

Foto: Press

GLUMAC John Goodman proslavio se ulogom u seriji Roseanne, u kojoj je glumio Dana Connora od 1988. do 1997. godine. Dugo ga nije bilo u javnosti, ali nedavno se pojavio na promociji serije The Freak Brothers u Los Angelesu i pokazao novi izgled.

Goodman se dugo godina borio s kilogramima, a sada izgleda potpuno drugačije. Daily Mail piše da je svoju transformaciju započeo 2017. godine i da je do danas smršavio 90 kilograma. 

Embed from Getty Images

Posvetio se zdravom načinu života i prestao je konzumirati alkohol.

"Ranije kada bih u tri mjeseca smršavio 30 kilograma, nagradio bih se sa šest piva ili bilo čime i jednostavno se vratio starim navikama. Ovaj put sam to želio učiniti polako. Kretati se, vježbati. Dolazim u godine u kojima si više ne mogu priuštiti da mirno sjedim. Prije sam samo trpao u usta sve što bi mi se našlo pod rukom", ispričao je 2017. godine John za ABC. 

Za pomoć prilikom transformacije John je angažirao osobnog trenera. John je tijekom karijere nanizao brojna filmska i televizijska ostvarenja, ali najzapaženija uloga bila mu je u seriji Roseanne. Glumio je, između ostalog, još u filmovima Obitelj Kremenko, 10 Cloverfield Lane, Posuđivači te u seriji The Conners.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.