Dan narcisa: Kiša nije mogla otjerati Sandru Bagarić, Anu Ugarković i hrabru Vidu sa štanda

DANAS je na Cvjetnom trgu u Zagrebu te na trgovima u Zadru, Puli, Bjelovaru, Osijeku, Splitu i drugim hrvatskim gradovima obilježen 14. Dan narcisa, dan oboljelih od raka dojke.

Na štandu Udruge SVE za NJU koja humanitarnom akcijom I riječju prikuplja sredstva za početak rada Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka, narcise su prodavale Ana Ugarković, Sandra Bagarić i zaštitno lice akcije, Vida Borš, 29-godišnja Zagrepčanka koja se već tri godine hrabro bori s rakom i progovara o svojim iskustvima s bolešću.

U prodaji su također sudjelovali i volonteri, a akciji su se odazvali mnogi građani, među kojima i premijerka Jadranka Kosor, Luka Bebić i Đurđa Adlešić, koja je prodavala cvijeće na bjelovarskoj tržnici. Svoj doprinos za opremanje i startanje Centra mogu dati i građani donacijom na telefon 060 9008 ili uplatama na žiro-račun u Zagrebačkoj banci 2360000-1102016768. Kako bi se otvaranje tog centra realiziralo već u svibnju, udruga zajedno s partnerima organizira veliki humanitarni koncert "Silvijin zlatnik" u KD "Vatroslav Lisinski" 14. travnja, s kojeg će sav prihod biti namijenjen za rad Centra. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.