Dan prije smrti Michael Jackson rekao: Ponovno je došlo naše vrijeme!

SAMO dan prije nego što se oprostio sa životom, Michael Jackson plesao je i pjevao u Staples Centru u Los Angelesu. Dok anonimni svjedoci tvrde da se Kralj popa na probi pojavio tri sata kasnije nego što je trebao, poprilično neraspoložen i letargičan, njegov menadžer Frank DiLeo tvrdi potpuno suprotno. "Michael je na probi otpjevao deset ili jedanaest pjesama. Iako nije sve obavio istim tempom, bilo je poprilično energično", rekao je menadžer pokojnog Jacksona.

"Kada je završio s probom Michael me nazvao i rekao mi da je jako sretan"

"Kada je završio s probom Michael me nazvao i rekao mi da je jako sretan te kako je ponovno došlo naše vrijeme", dodaje ožalošćeni Frank DiLeo. Bivša supruga pokojnog pjevača danas je na svojem blogu napisala kako se Michael zapravo jako bojio smrt i često je znao pričati o tome. "Prije mnogo godina Michael i ja smo jednom prilikom razgovarali o životu općenito, ali i o smrti", napisala je Lisa Marie Presley.

"Gledao me ravno u oči žalosno mi rekao da ne želi završiti kao Elvis Presley", dodaje Lisa Marie koja ga je pokušala umiriti, ali kako sama kaže, znao je da će jednog dana doći i taj dan. Osim ožalošćene obitelji i prijatelja, Michael je iza sebe ostavio i troje djece za koje njegov odvjetnik Brian Oxman kaže da se drže dosta dobro.

"Michaelova djeca su jako talentirana"

"Oni su poprilično dobro i o njima se trenutno brine njihova baka Katharine. Ona će se brinuti za njih iako vjerujem da će biti mnogo dilema oko toga tko će preuzeti skrbništvo", rekao je odvjetnik koji dodaje kako su svo troje jako talentirani i inteligentni. Podsjetimo, najstarijeg sina koji nosi njegovo ime, 12-godišnjeg Michaela Josepha Juniora i 10-godišnju kćer Paris Michael Katherine rodila je njegova tadašnja supruga Debbie Rowe, dok je najmlađe dijete, Princea Michaela II poznatijeg po nadimku "Blanket" prije sedam godina rodila surogat majka, čiji je identitet nepoznat.

A.M.
Foto: JLP, Today

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.