Daniela Trbović: Lepa sam ko´ greh, a još sam sama...

ZAŠTITNO lice državne dalekovidnice i jedna od najvrjednijih (a pri tome ne mislimo na novac ili trud) voditeljica na televizijskoj sceni u Hrvata, otvorila je srce i dušu jednom dnevnom listu i progovorila o hodnicima Prisavlja, ali i privatnom životu. Upitana od novinara da komentira svoju izjavu "da bi se voljela udati za Slavena Bilića", Daniela je odgovorila: "Ali je on našao ljepšu i mlađu. A očito je i moje izjave shvatio jako ozbiljno, jer sam primijetila da se tijekom jedne humanitarne akcije u kojoj smo zajedno sudjelovali diskretno odmiče od mene. Što mogu. Zapravo, znam što mogu. Žena sam u najboljim godinama, promukla sam od vođenja ‘Najslabije karike’, a moji obožavatelji tvrde da sam ‘lepa k’o greh’. Dakle, ne samo da mogu kao takva imati bilo kojeg muškarca, nego se mogu kandidirati i za predsjednicu. Pa da vidimo tko je onda najslabija karika", kaže Trbovićka za Jutarnji list.

"Zbog rezanja honorara bila sam bezobrazna - u sebi!"

Osim, o Biliću, Trbovićka se raspričala i o rezanju honorara na HRT-u, vrućoj temi o kojoj ovih dana bruje novinari i urednici. "U usporedbi s drugim kolegama meni je najmanje smanjeno jer je i moj specijalni ugovor imao najmanju cifru. Dakle, u varijanti da su sve te visoke i jako visoke plaće smanjene do nekog određenog limita, meni je uzeto najmanje, jer taj limit i nisam previše premašivala", kaže i priznaje da joj se ova odluka baš i nije svidjela (kome jest?), te da je zbog nje bila bezobrazna prema nadređenima, ali - u sebi.

"Javno ću vam reći da se u mom slučaju pokazala točnost izreke: Manje je više", priznaje. "Srećom, ponekad mogu napraviti neki posao u fušu, valjda će to pomoći. No, u očekivanju fuša, napravila sam reorganizaciju kućnih troškova. Prvo platim stambeni kredit i režije, a onda na red dolazi hrana. Tu i tamo nešto garderobe, a odricanje od kupnje odjeće nije mi toliko teško palo. Uz to, sada definitivno ne mogu više ništa stavljati sa strane, za crna vremena, govori voditeljica "bez dlake na jeziku".

Karika ide dalje!

A šuškanja da se kviz Najslabija karika, nakon gotovo desetljeća prikazivanja, gasi, Danielu ne brinu. "Karika sigurno ide do lipnja 2010. Čula sam da postoji mogućnost da se nakon toga stane, iako za to razlog sigurno ne može biti pad gledanosti. Naš kviz uvijek je u vrhu gledanosti programa dnevnih emisija, među prvih pet emisija, a mi koji ga radimo ponosni smo na to, zaključuje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.