Daria Kinzer nakon ispadanja: Nemam si što predbacivati, pjesma se sluša na partyjima

DARIA KINZER jučer nije uspjela izboriti finale Eurosonga za Hrvatsku. Boje lijepe naše branila je pjesmom Borisa Đuđevića, "Celebrate". Iako je jučer u Dusseldorfu doživjela svojevrsni poraz, Daria nije razočarana. U razgovoru za Index priznala je kako sebi ne predbacuje ništa. "Jučer smo bili totalno pripremljeni, koncentrirani i spremni te smo se veselili nastupu. Riversice, mađioničar Sergej i ja smo imali toliko proba i kada smo vidjeli da nismo u finalu, nismo imali ništa što bi mogli sebi predbaciti. Nažalost, nismo se plasirali, ali nam je drago što nas unatoč svemu delegacije skoro svih zemalja hvale i mnogima je žao što nismo uspjeli", rekla je Daria.

"Pjesma se izvodi na svim partyjima"

Unatoč tome što pjesma nije naišla na dobar odaziv europske publike, Kinzer nam otkriva da se njezina pjesma vrti na svim partijima u Dusseldorfu. "Na svim partyjima se stalno vrti "Celebrate", ljudi pjevaju i plešu uz tu pjesmu, a danas sam na cesti od Nijemaca čula da se pjesma izvodi u klubovima u Dusseldorfu i Njemačkoj, ali većinom u njemačkoj verziji "Diese Nacht". Nakon jučerašnjeg nastupa, Daria se danas odmarala, a sutra je spremna za drugu polufinalnu večer, koju će pratiti u areni Esprit.

"Ponosna sam na Riversice i mađioničara Sergeja"

"Raspoloženje u tim je dobro i ponosna sam na Riversice te mađioničara Sergeja, kao i našu cijelu profesionalnu delegaciju. Hvala svima koji su me hrabrili i pratili sve ove tjedne", rekla je naša ovogodišnja predstavnica. Nakon što je izgubila, ova Hrvatica s prebivalištem u Austriji, ne zna za koga navijati.

"Ne znam za koga bi navijala"

Danas je na Facebooku poručila natjecateljici Austrije kako navija za nju, a nama je otkrila kako se još nije odlučila tko je njezin definitivni favorit. "Stvarno ne znam za koga bih navijala, ali najvjerojatnije, ako se plasiraju, za BIH, Sloveniju i Austriju". Iako je ispala iz natjecanja za pjesmu Europe, Daria se nije obeshrabrila te planira snimiti album.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.