David Beckham: Moram zaraditi još puno novca, skupo je imati kćer

Foto: JLP

ENGLESKI nogometaš David Beckham koji je nedavno produžio svoj ugovor s LA Galaxyjem, povjerio se američkim medijima da je odlučio ostati u SAD-u jer mu je obitelj tamo sretna te kako, nakon tri sina, kćer ipak košta malo više. Davidova supruga, Victoria Beckham voli odijevati malu Harper Seven u dizajnerske krpice, a tata sve to plaća.

Par ima tri sina, 12-godišnjeg Brooklyna, 9-godišnjeg Romea i 6-godišnjeg Cruza: "Imam tri nevjerojatna sina i s njima se možeš bacati uokolo. Harper je moja prva curica i s njom sam puno pažljiviji. Mijenjam joj pelene i ne mogu vjerovati da imam kćer. Na njoj je sve ženstveno, kako jede, kako se kreće, kako izgleda. Sretan sam što napokon imam kćer, ali mi je drago da ima tri starija brata i tatu da paze na nju", izjavio je brižni David.

"Njezina odjeća je već nevjerojatna. Dobro da sam potpisao dvogodišnji ugovor. Imao sam i drugih ponuda iz drugih klubova diljem svijeta i nisam ih olako shvaćao. Imam 36 godina i nisam ih očekivao", priznao je nogometaš. Odluku je pak donio zbog obitelji: "Ovo je najbolje za moju obitelj. Volimo živjeti u LA-u. Prihvatili smo ovdašnju kulturu i ne želimo otići. Kad se oženite i imate djecu, prioriteti vam se promijene. Sad imam tri super dečka i malu curicu na koju moram paziti. Oni su na prvom mjestu", dodao je brižni otac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.