David Skoko nakon Jacquesovog komentara: Draga nacijo, nemojte jesti više plave ribe

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Chef David Skoko nedavno je razljutio pjevača Jacquesa Houdeka svojim komentarom kako Hrvati moraju zdravije jesti jer su debeli, a sada je Hrvatima dao još jedan nutricionistički savjet.

Naime, chef je na svom Instagram Storyju podijelio fotografiju na kojoj drži ribu, a na slici je pisalo: "Draga nacijo, nemojte jesti više plave ribe... ona vam je jeftina i zdrava!"

Podsjetimo, Skoko je u nedavnom intervjuu za gostiona.com poručio Hrvatima da moraju zdravije jesti jer su debeli, a njegov komentar naljutio je Jacquesa Houdeka.

"Shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati" 

"Hrvatskoj naciji bih preporučio da počnu zdravije jesti jer ste debeli. Znači jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda… To je koma! Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje", poručio je u intervjuu objavljenom na Instagramu.

 

Houdek je komentirao njegovu izjavu, a svoj je komentar napisao velikim slovima, sugerirajući vikanje. "Nevjerojatno bahato, i neprimjereno ponašanje. Osobito, ova gestikulacija rukama, prema ustima, uz ‘prikladan‘ izraz lica. Fuj. OK, shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati. Nadam se da Vam je sad lakše, nakon što ste se ovdje, na ovakav način, ‘ispromovirali‘. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog", poručio mu je pjevač. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.