Davor Gobac i sa slomljenom nogom nastupa protiv nasilja među mladima

DAVOR GOBAC neće dopustiti da ga slomljena noga omete dok podupire borbu protiv nasilja. Tako će popularni pjevač, unatoč ozljedi, nastupiti na koncertu protiv nasilja koji će se u okviru projekta "Svačije je pravo živjeti" održati 7. svibnja u Sesvetama, na igralištu OŠ Brestje.

Osim Gopca i Psihomodopo Popa, protiv nasilja će se glazbom boriti bendovi Otkazani let, Replica, Vatrene ulice, tri demobenda iz Sesveta te zagrebačka grupa Adastra, koja je i inicijator ove akcije.

"Svačije je pravo živjeti"

Projekt "Svačije je pravo živjeti" pokrenuo je frontmen grupe Adastra Jeronim Marić. Potaknut valom nasilja među mladima, koje je kulminiralo tragičnim ubojstvom Luke Ritza, Jerko je poželio učiniti nešto kako bi osvijestio mlade ljude o nasilju, delinkvenciji te im pomogao da se odupru nasilnom ponašanju i porocima. Pjesma grupe Adastra "Surovi grade" napisana je kao parola ovog projekta.

Koncert u Sesvetama organiziran je u znak podrške četrnaestogodišnjem Filipu iz Sesveta koji je brutalno pretučen u veljači ove godine. I u slučaju kiše koncert će se održati jer će na igralištu škole biti postavljen veliki šator. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.