Demi Lovato više nije nesigurna: Objavila svoju golišavu fotografiju

DEMI LOVATO je uspjela pobijediti vlastitu nesigurnost vezanu uz tjelesni izgled te je svoje golišavo tijelo ponosno fotografirala i objavila na Twitteru. Glumica koja se liječila od poremećaja u prehrani te od ovisnosti o drogi i alkoholu očito je potpuno promijenila životne navike te se svojim postignućem pohvalila obožavateljima.

"Tako sam naporno radila da postanem zdrava i fit. Ne mogu vjerovati da ću ovo učiniti, ali evo"; napisala je glumica uz fotografiju. "Nikada nisam mislila da ću biti dovoljno samopouzdana za ovakvo nešto. Jako sam uzbuđena zbog toga do kuda sam stigla od onda kada sam se potpuno sramila svoga tijela", dodala je Demi.

Glumica i pjevačica tek je nedavno progovorila o svojim problemima. Priznala je da se borila s bulimijom, anoreksijom, a često se i samoranjavala. Imala je i bipolarni poremećaj. "Saznala sam za to tek kad sam otišla na rehabilitaciju. Kad pogledam unazad, to uistinu ima smisla, bilo je perioda kad sam bila posve pomahnitala, kad sam u jednoj noći znala napisati sedam pjesama i bila budna do 5.30 sati ujutro. Mislim da sad imam svoj život pod kontrolom. Sad mi je važno da pomognem drugima", kazala je nedavno Demi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.